sábado, 10 de diciembre de 2011

ESTIMA SENSE POR texto de CARLOS VILLARRUBIA

(Artículo publicado en lamarinadigital.org y en LA MARINA DIGITAL formato papel en 2011)


                               Si l´amor t´anomena , estima sense por. Deixar anar les amarres, esborra les muralles i encén una bengala a la boira per cridar "encara estic viu". Beneita bogeria la de desprendre´s i viatjar-viatjar per les emocions a favor del vent.Simfonia de desitjos complerts.Adéu a l´adéu.Sovint ens perdem per sinistres carreranys allà on les males mirades acaben per pintar nuvolades.Serà que el petó de la vida ens estimba i no sabem reconèixer l´alegria quan enlluernant truca a les portes que encara mantenim tancades. Quant costa mostrar el punt feble; per disfressar-te de fort ningú altera la corrent de la passió per viure.Només val la pena existir estimant.El que de petjada queda és alló afectivament sentit.

                              I així som concert i desafiament, mirem la tristesa sense alarmarnos.Abraces i t´abracen, et sents tan estimat que una força interior et puja fins el sol i no acceptes cap lladre de la teva energia.Perquè no convé concedir ni un minut a aquells que et projecten la seva mala ombra. Són éssers cansats a la recerca de salvavides ingenus amb destí segur al fons del mar. Si et volen incomodar qualificant-te de romàntic, no et rendeixis.

                             El paisatge de l´univers és tan variat com tots els colors de la teva gamma emocional.No hi ha rebuig, simplement no aconsegueixen abastar-te. Els sentiments són lliures i no necessiten gàbies daurades. Respirar per estimar, que t´añimentin amb afecte però sense asfixiar-te. No som objecte d´anàlisi.Qui té dret a jutjat ? Flueix, sigues expansiu, allarga les teves caricies per a despertar climes sensuals.Com en un vals de tots els temps capaç de sobrevolar places de dura estructura i despertar horitzons sense reserves.

                            Recorda el millor dels teus amors i mai et deixis arrossegar per la rancúnia.Creixes només a partir de lá mor i-per art de màgia dels sentits-és impossible escapar de la mirada de qui t´estima. Reserva-li un lloc al teu equipatge.Els afectes mai pesen. Així que deixa de barallar-te amb el passat, que el temps vola i encara queda molt per estimar. Traient el cap al cor de la gent, sent ànima activa. Sense por, més enllà de tu, a l´entrega del plaer complit. Que ningú ens robi la capacitat de sentir.                                     CARLOS  VILLARRUBIA

No hay comentarios:

Publicar un comentario